Nieuwe recepten
Vijf heerlijke, nieuwe recepten met traditionele streekproducten uit alle hoeken van Vlaanderen: Antwerpse kalfsrol met kruidensla, krokant gebakken Antwerpse witte pensen en Postel abdijkaas.
Vijf heerlijke, nieuwe recepten met traditionele streekproducten uit alle hoeken van Vlaanderen:
- Antwerpse kalfsrol met kruidensla, krokant gebakken Antwerpse witte pensen en Postel abdijkaas.
- Met Torhoutse mosterd gelakte zeetong op een bedje van gestoofde prei en een mousseline van Zuid-West-Vlaams roodbruin bier.
- Tussenribstuk van witblauw dubbeldoel runderen met een korstje van Leuvense mosterd en waterkers uit de IJsevallei, met Brabants grondwitloof gesmoord in Oude Geuze.
- Canneloni van lauwe Vlaamse ovengebakken hesp gevuld met rauwmelkse geitenkaas en een salade van uien.
- Peer gepocheerd in Limburgse stroop en Heidebitter met een parfait van koffie uit het Land van Loon en Hasseltse speculaaskruimels
Smakelijk!