Winterse recepten met streekproducten
Gerechtjes voor koude dagen: stevige smaken, aardse kleuren en echt eenvoudig.
De hand van de ambachter is nooit veraf: Vlaamse bakkers, beenhouwers, kaasmakers, brouwers, grondwitloofboeren, mosterdmakers, ... zorgen voor de authentieke ingrediënten.
Foto's van Thomas Van de Water, Ann Van Der Auwera en Paulien De Graaff creëren de gepaste sfeer.
Ontdek de recepten en laat je inspireren!
Rode bietensoep met blokjes Kempense balkenbrij
∞
Grondwitloofblaadjes met Antwerpse charcuterie
∞
Broodbrochette met gerookt paardenvlees en Vlaamse schapenkaas
∞
Croque met appel, Kempisch spek en Limburgse stroop
∞
Pistolé met bloeling en grondwitloof
∞
Broodje Vlaamse boerenpaté
∞
Toast met potjesvlees uit de Westhoek
∞
Warme toast met harde Postelkaas en Oudenaards bruin bier
∞
Wafels met Aalsterse vlaai
∞
Panna cotta met Eskens bruin bier