Unieke pesto van waterkers heerlijk bij rog
“Voor mij springt de waterkers er toch ook bovenuit hoor”.
Net als Dagny heeft Annelies een boon voor pittige waterkers. En een pesto van waterkers, wie had daar al aan gedacht?
Samen met de puree van moese patat is het de gedroomde compagnon voor de roggevleugel. “Of ze het recept zou willen delen?”, vragen de blogsters aan Dagny. Ja hoor, natuurlijk wil ze dat. Meer nog, ze krijgen er een frisse dranktip bovenop: een goed glas oude geuze.
> Ontdek het recept voor rog met moese patat en een pesto van waterkers
Voor Streekproduct.be maakte Njam-chef Dagny Ros Asmunddottir 10 verrassende gerechten met streekproducten en Noordzeevis. Ze lichtte producten speels uit hun context, smeet haar IJslandse roots in de mix en toonde de eindeloze mogelijkheden van streekproducten. Proevers van dienst waren de foodbloggers Claudia, Peggy, Anniek en Annelies.