Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 g boerenpaté uit Veurne Ambacht
  • 4 sneetjes filet d' anvers van West-Vlaams rood
  • 50 g Vlaamse gerookte heilbot
  • 50 g Vlaamse witte haring
  • Geraspte hoeveschapenkaas
  • Chimichurri saus
  • Afwerken met affila cress, kervel, poeder van gedroogde peterselie
  •  

Bereiding

Snijd de paté in 8 balkjes en wikkel in halve sneetjes filet d'anvers met een scheutje chimchurri.
Verdeel de heilbot en haring in hapklare blokjes.
Rasp de hoeveschapenkaas grof.
Schik alles mooi, hier op een varkensschouderblad, en werk af met affila cress, kervel en een extra scheutje chimchurri.

Chimchurri is een Argentijnse saus voor bij gegrild vlees.
Joris maakt ze met fijngesneden oregano, peterselie, look, tijm, chili, peper, rode wijnazijn, olijfolie, bieslook. Op zijn best als deze enkele weken oud is!

 

o
<
>