Overslaan en naar de inhoud gaan
Streekproduct.be
  • Home
  • Producten
  • Producenten
  • Recepten
  • Weetjes
  • Labels
    • Streekproduct.be
      • Streekproducten met traditie
      • Hoe het label aanvragen?
        • Digitaal aanvragen
      • Digitaal aanvragen
    • Europese labels voor landbouwproducten en levensmiddelen
      • BOB - Beschermde oorsprongsbenaming
      • BGA - Beschermde geografische aanduiding
      • GTS - Gegarandeerde traditionele specialiteit
  • Contact
  • Antwerpen (108)
  • Brussel (1)
  • Limburg (66)
  • Oost-Vlaanderen (174)
  • Vlaams-Brabant (88)
  • Vlaanderen (55)
  • West-Vlaanderen (126)
  • (BGA) Beschermende Geografische Aanduiding (23)
  • (BOB) Beschermende Oorsprongsbenaming (8)
  • (GTS) Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (4)
  • STREEKPRODUCT.BE (408)
  • bier, water (88)
  • chocolade, koffie (39)
  • confituur, suiker, suikergoed, honing (53)
  • gebak, koekjes, brood (132)
  • groenten, fruit (72)
  • jenever, likeur (46)
  • olie, azijn, mosterd, pickles, kruiden (38)
  • sierbloemen en -planten (10)
  • vis, schaal- en schelpdieren (56)
  • vlees, vleeswaren (210)
  • wijn, fruitsap (11)
  • zuivel (82)
  • Enkel nieuwe erkenningen (17)

Kruimelpad

  1. Home
  2. Ontdek de Laatste Nieuwtjes Over Traditionele Streekproducten.
  3. De Kookslag Recepten

De Kookslag recepten

Zes chefs creëerden winterse gerechten met de ingrediënten uit de mystery bagg en nog veel meer traditionele streekproducten.

Deel op
  • F
  • P

Laat je net zoals de chefs inspireren!

  • Caesar salad met Mechelse koekoek, Limburgse stroop en schuimwijn uit het Dijleland
    Hoofdgerecht, 30 min

    Caesar salad met Mechelse koekoek, Limburgse stroop en schuimwijn uit het Dijleland

    door Sam Wils van Vers Namur

    Meer lezen
  • Mechelse koekoek met wintergroenten, Limburgse stroop en Oude Geuze BGA
    Hoofdgerecht, 30 min

    Mechelse koekoek met wintergroenten, Limburgse stroop en Oude Geuze BGA

    door Max Abts van Catering Maks

    Meer lezen
  • Brussels grondwitloof BGA "chaud - froid" met sprotjes
    Voorgerecht, 30 min

    Brussels grondwitloof BGA "chaud - froid" met sprotjes

    door Pieter Vyvey van Bistro 't Verschil

    Meer lezen
  • Tatjespap met Brussels grondwitloof BGA en West-Vlaamse sprotfilets
    Hoofdgerecht, 30 min

    Tatjespap met Brussels grondwitloof BGA en West-Vlaamse sprotfilets

    door Mathis Lambert van Restaurant Nou

    Meer lezen
  • Tartaar van grotchampignons met schapenplattekaas en elixir
    Voorgerecht, 30 min

    Tartaar van grotchampignons met schapenplattekaas en elixir

    door An Nelissen van 't Pure Genot

    Meer lezen
  • Herfstgroenten met Elixir d'Anvers
    Hoofdgerecht, 30 min

    Herfstgroenten met Elixir d'Anvers

    door Wouter Keersmaekers van De Schone van Boskoop

    Meer lezen

 

Ontdek de streekproducten waaruit de chefs konden kiezen en hapjes van Euro-Toques chef Christophe Baert.

Vleeswaren en kaas streekproduct.be Streekproduct.be
Hapje met hesp en Postel kaas Streekproduct.be
Genoeg mosterd om uit te kiezen! Streekproduct.be
Mechelse koekoek met mosterdsausje Streekproduct.be
Gebakken bloedworst met appeltjes in kandijsiroop Streekproduct.be
Enkele streekproduct.be bieren Streekproduct.be
Een zoet buffet als afsluiter Streekproduct.be
Met dank aan Siemens Keukens Streekproduct.be
Streekproduct.be

o
<
>
D DOWNLOAD DEZE FOTO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerd in nieuwe erkenningen van traditionele streekproducten, recepten met streekproducten of andere streekgebonden weetjes? We houden je graag op de hoogte!

Volg ons

  • Volg onsvia Facebook
  • Volg onsvia Pinterest
  • Volg onsvia Instagram
  • VLAM.be
  • Lekker van bij ons
  • info@streekproduct.be
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyvoorwaarden
  • Cookieverklaring
  • Privacy-instellingen
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
> website door Monkberry