Dagny is wild van waterkers
Vanaf het moment dat Dagny de eerste koude hapjes met gerookte heilbot op tafel zet hangen de foodbloggers aan haar lippen.
Vanaf het moment dat Dagny de eerste koude hapjes met gerookte heilbot op tafel zet hangen de foodbloggers aan haar lippen. Gelukkig is Dagny een gulle keukenprinses die haar keukengeheimen met plezier deelt. Maar ook Dagny zelf deed enkele fijne ontdekkingen.
“Waterkers!” roept ze uit. “Ik ben wild van waterkers! Ik hou echt van pure dingen en waterkers uit de IJsevallei en Haspengouw is zo een geweldige ontdekking. Je kan er alle kanten mee uit. Het is perfect voor pesto, straf in salade en super in soep.” Drink er een fris Vlaams roodbruin bier bij.
> Bekijk snel hoe je zelf een hapje met heilbot en waterkers maakt
Voor Streekproduct.be maakte Njam-chef Dagny Ros Asmunddottir 10 verrassende gerechten met streekproducten en Noordzeevis. Ze lichtte producten speels uit hun context, smeet haar IJslandse roots in de mix en toonde de eindeloze mogelijkheden van streekproducten. Proevers van dienst waren de foodbloggers Claudia, Peggy, Anniek en Annelies.