Overslaan en naar de inhoud gaan
Streekproduct.be
  • Home
  • Producten
  • Producenten
  • Recepten
  • Weetjes
  • Labels
    • Streekproduct.be
      • Streekproducten met traditie
      • Hoe het label aanvragen?
        • Digitaal aanvragen
      • Digitaal aanvragen
    • Europese labels voor landbouwproducten en levensmiddelen
      • BOB - Beschermde oorsprongsbenaming
      • BGA - Beschermde geografische aanduiding
      • GTS - Gegarandeerde traditionele specialiteit
  • Contact
  • Antwerpen (109)
  • Brussel (1)
  • Limburg (66)
  • Oost-Vlaanderen (172)
  • Vlaams-Brabant (88)
  • Vlaanderen (55)
  • West-Vlaanderen (126)
  • (BGA) Beschermende Geografische Aanduiding (23)
  • (BOB) Beschermende Oorsprongsbenaming (8)
  • (GTS) Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (4)
  • STREEKPRODUCT.BE (407)
  • bier, water (88)
  • chocolade, koffie (39)
  • confituur, suiker, suikergoed, honing (53)
  • gebak, koekjes, brood (132)
  • groenten, fruit (72)
  • jenever, likeur (46)
  • olie, azijn, mosterd, pickles, kruiden (38)
  • sierbloemen en -planten (10)
  • vis, schaal- en schelpdieren (56)
  • vlees, vleeswaren (208)
  • wijn, fruitsap (11)
  • zuivel (82)
  • Enkel nieuwe erkenningen (17)

Kruimelpad

  1. Home
  2. Ontdek de Laatste Nieuwtjes Over Traditionele Streekproducten.
  3. 2024 Zomermenu Met Streekproducten

2024 zomermenu met streekproducten

Met deze menu vierden we 20 jaar Streekproduct.be! Max Abts verraste  de producenten met trendy hapjes, zo maak je traditionele streekproducten weer helemaal hip. Laat je inspireren!

Deel op
  • F
  • P
  • Filet d'Anvers, groene asperges en crème van rauwmelkse geitenkaas
    Voorgerecht

    Filet d'Anvers, groene asperges en crème van rauwmelkse geitenkaas

    door Max Abts van MAKS. Catering

    Meer lezen
  • Briochebrood met Vlaamse gerookte heilbot
    Voorgerecht

    Briochebrood met Vlaamse gerookte heilbot

    door Max Abts van MAKS. Catering

    Meer lezen
  • Tartaar van West-Vlaams rood met crème van Belgische Pickels
    Voorgerecht

    Tartaar van West-Vlaams rood met crème van Belgische Pickels

    door Max Abts van MAKS. Catering

    Meer lezen
  • Drie soorten zwarte pens met Moese patat en peultjes
    Hoofdgerecht

    Drie soorten zwarte pens met Moese patat en peultjes

    door Max Abts van MAKS. Catering

    Meer lezen
  • Kersen op kriekensap met roomijs
    Nagerecht

    Kersen op kriekensap met roomijs

    door Max Abts van MAKS. Catering

    Meer lezen
Streekproduct.be

o
<
>
D DOWNLOAD DEZE FOTO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerd in nieuwe erkenningen van traditionele streekproducten, recepten met streekproducten of andere streekgebonden weetjes? We houden je graag op de hoogte!

Volg ons

  • Volg onsvia Facebook
  • Volg onsvia Pinterest
  • Volg onsvia Instagram
  • VLAM.be
  • Lekker van bij ons
  • info@streekproduct.be
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyvoorwaarden
  • Cookieverklaring
  • Privacy-instellingen
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
> website door Monkberry