Tortilla met Vlaamse gerookte heilbot, waterkers uit Haspengouw en een sausje met Vlaamse rauwemelkse geitenkaas

Vanaf het moment dat Dagny de eerste koude hapjes met gerookte heilbot op tafel zet hangen de foodbloggers aan haar lippen.
 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g Vlaamse gerookte heilbot
  • Een 6-tal kleine tortilla’s

Salsa

  • ½ rode ui fijn gehaakt
  • 3 eetlepels rijstazijn
  • ½ avocado in kleine blokjes
  • ½ limoen
  • 6 radijzen
  • 1 handvol waterkers uit Haspengouw, zonder harde steeltjes
  • 1 à 2 eetlepels olijfolie
  • Enkele takjes verse dille

Dressing

  • 1,5 dl zure room
  • 2 el Vlaamse rauwemelkse geitenkaas
  • ½ 1 limoen
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  •