Ingrediënten

Voor 10 personen

  • 2 rijpe mangos
  • 500g mascarpone
  • 150ml sterke koffie
  • 4 eidooiers
  • 2 eiwitten
  • 100g poedersuiker
  • 2cl Belgische elixir
  • 200g Belgische peperkoek
  • 4 stuks Belgische speculaas
  •  

Bereiding

Snijd de mango in hapklare blokjes.
Week de peperkoek in de koffie met elixir.
Klop de eierdooiers en de suiker tot een bijna witte crème, voeg de mascarpone toe.
Klop het eiwit tot een luchtig schuim en meng met een spatel heel voorzichtig onder de crème.
Bouw de tiramisu op : start met een laag peperkoek, vervolgens de mangoblokjes,  en vervolgens de crème; herhaal dit 2 of 3 maal.
Laat de tiramisu 2 tot 4 uur in de ijskast opstijven.
Vlak voor het opdienen, verkruimel de speculaas en strooi over de crème.

>> Ontdek het hele feestmenu van Nils!

o
<
>