blogspot.be) al druk in de weer met een pak hoeveboter en gerookt paardenvlees. Haar volgende gerecht: papillot van zalm met Spécial Belge Ale op de barbecue. “Het geheim van dit gerecht, en van álle gerechten die ik maak, is de kwaliteit van de ingrediënten. Het feit dat ik hoeveboter gebruik bijvoorbeeld, maakt het verschil. Ik schrik er dan ook niet voor terug om het hele land te doorkruisen op zoek naar ‘pure’ producten. Van die producten waarin je de passie van de producent smaakt”, geeft ze toe. “En als je eenmaal die producten gevonden hebt, komt de inspiratie voor het koken vanzelf. In het begin is experimenteren in de keuken wat angstaanjagend, maar hoe vaker je kookt, hoe zelfverzekerder je wordt, en hoe geslaagder je experimenten zijn.” Een bewering die door haar collega-foodbloggers meteen wordt beaamd.

Meer informatie: Recept: Zalmpapillote met Spéciale belge Ale en gerookt paardenvlees

o
<
>