Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 focacciobrood
  • Een bakje veldsla
  • 8 sneetjes Antwerps gerookt paardenvlees
  • 2 Vlaamse rauwmelkse geitenkaasjes
  • Zwarte peper
  • 1 rammenas
  • 1 potje geraspte mierikswortel
  •  

Bereidingswijze

Verdeel de focaccia in 8 stukken, snijd de stukken horizontaal in 2. Rooster de stukken focaccia in de oven of in een broodrooster.Was de veldsla grondig en droog de blaadjes met de slazwierder. Snijd de rammenas in extra fijne schijfjes.Kruid de geitenkaas met 3 koffielepels geraspte mierikswortel en zwarte peper. Verdeel de geitenkaas over de broodjes. Leg hierop een sneedje gerookt paardenvlees. Verdeel de veldsla over het vlees en werk af met 3 schijfjes rammenas. Dek af met focaccia.

Tips:

  • Serveer met een Spéciale Belge Ale
  • Liever geen vlees? Leg gerookte sprotjes of heilbot op de geitenkaas.
o
<
>