Anno 2020 viert de iconische Jules Destrooper Natuurboterwafel z’n 130e verjaardag. En bij een verjaardag horen uiteraard confetti én slingers. Ter gelegenheid van deze heugelijke gebeurtenis werden de Natuurboterwafels uitgedost in een feestelijk jasje en kregen ze speciaal voor hun verjaardag een aangepaste feestverpakking. Met jawel: confetti en slingers. De feestverpakking vind je vanaf begin mei in de supermarkt. Happy birthday!

Het goudbruine krokante Natuurboterwafeltje, erkend als "West-Vlaamse lukken", is een iconisch koekje. Niet enkel in West-Vlaanderen, want in 130 jaar tijd veroverde het harten over de hele wereld. Anno 2020 zijn de koekjes van Jules Destrooper te vinden in een tachtigtal landen. Van Japan over de VS en Zuid-Amerika.

Het recept van de West-Vlaamse lukken blijft een goed bewaard geheim en werd doorheen de jaren niet gewijzigd. De Natuurboterwafel wordt dus al 130 jaar lang gebakken volgens hetzelfde familierecept. De ingrediënten: echte, pure boter, Tiense suiker, verse scharreleieren en bloem. Samen maken ze een crunchy biscuit die charmeert door de volle smaak van boter en gekarameliseerde suiker. Een absolute legende.

o
<
>