Ingrediënten

Voor 4 personen

Thee:

  • 400 g rijpe tomaten
  • 75 g witte selder
  • 250 g prei
  • 1 lookteentje
  • 1 laurierblad
  • Zout
  • Witte peper
  •  

Cannelloni’s:

  • 6 sneden filet d’anvers
  • 50 g Vlaamse grijze garnalen
  • 2 hardgekookte eieren
  • 10 tal dragon blaadjes
  • Zwarte peper
  • Zout

Bereidingswijze:

Thee:
Snijd de tomaten in 4. Snijd de selder en prei fijn. Breng de groenten aan de kook in 1 liter water, voeg look, laurier, peper en zout toe. Laat een uurtje zimmeren.
Zeef en controleer de kruiding van de thee. Zet koel weg.

Cannelloni’s:
Hak of cutter 4 sneden filet d’anvers, de garnalen en de eieren fijn. Snijd de dragon fijn en voeg bij de vulling, kruid met peper en zout. Verdeel de vulling over 2 sneden filet d’anvers, rol mooi op. Snijd de rolletjes in hapklare cannelloni’s.

Een thee met snoepje voor warme zomerse dagen.

o
<
>

Streekproducten in dit recept