Bruschetta met Vlaamse rauwemelkse geitenkaas en gerookt paardenvlees
door Lut De Clercq van Backstage Kitchen
Deze warme bruschetta combineert enkele stevige smaken. Toch is het een verfijnd hapje!
Bereidingswijze
Smelt 1/3 van de boter in een pan. Voeg er de ajuin en de look aan toe, kruid met peper en zout en laat zachtjes garen gedurende 15 minuten.
Verwijder van het vuur, laat volledig afkoelen en pureer dan met de helft van de geitenkaas. Kruid met extra zout en peper indien nodig en bewaar koel.
Smelt opnieuw 1/3 van de boter in de pan en voeg er de pompoenblokjes aan toe. Kruid met zout en peper en bak de pompoen beetgaar. Doe de pompoenblokjes in een kom en hou warm.
Smelt dan de resterende boter in de pan en voeg er de paddenstoelen aan toe. Kruid met peper en zout en bak de paddenstoelen goudbruin.
Toast de sneetjes brood en besmeer met een laag van het geitenkaas/ajuin mengsel.
Trek het gerookt paardenvlees in kleine stukjes.
Verdeel er vervolgens de paddenstoelen, pompoenblokjes, het paardenvlees, verse kruiden en de resterende geitenkaas over en serveer onmiddellijk.