Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g dun gesneden Antwerpse kalfsrol
  • 3 Antwerpse witte pensen
  • 25 g hoeveboter
  • 100 gram Postelse harde abdijkaas
  • 600 gr bladkruiden en jonge sla (notensla, zuring, jonge spinazie)
  • 2 el Belgische elixir
  • 2 el witte wijnazijn
  • 6 el zachte olijfolie
  • Zwarte peper
  • Zout

Bereidingswijze

Snijd de witte pensen in stukjes en bak ze krokant in wat boter. Snijd de kaas in fijne blokjes. Maak de dressing met de elixir, de azijn en de olie, kruid met peper en zout. Meng wat van de dressing onder de sla.

Afwerking
Verdeel de sneetjes kalfsrol over 4 borden. Plaats in het midden wat sla en werk af met de gebakken pens en de stukjes abdijkaas. Sprenkel er nog een beetje van dressing er rond.

o
<
>