Ontbijt met Streekproduct.be op Horeca Expo 2022
Traditionele streekproducten stonden op het menu van een ontbijt voor de streekproducenten.
o
←
previous
next
→
Gourmet Invent, catering bedrijf uit Gent ging aan de slag met streekproducten uit elke hoek van Vlaanderen!
Dit stond op het menu
-
Aalsterse vlaai
-
Peperkoek met hoeveboter
-
Oostendse zeebeschuit met boerenpaté uit Veurne Ambacht
-
Broodje met Limburgse stroop, filet d'Anvers en Haspengouwse waterkers
-
Broodje met Vlaamse ovengebakken hesp en Belgische pickles
-
Broodje met Trappistenkaas uit Westmalle en Leuvense mosterd
-
Toast van peperkoek met bloeling en gestoofd witloof
-
Broodje met roerei en Kempens spek
-
Botermelkpap met kandijsiroop
-
Cuberdons
Actie in de keuken
o
←
previous
next
→