Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op onze website makkelijker te maken.

 
logo

Nils Proost kookt met streekproducten

Facebook Twitter  GooglePlus Pinterest  Tumblr
Nils Proost kookt met streekproductenNils Proost kookt met streekproductenNils Proost kookt met streekproductenNils Proost kookt met streekproductenNils Proost kookt met streekproducten

Wanneer je het jonge en uiterst getalenteerde keukengeweld van Nils Proost loslaat op streekproducten, dan levert dat gegarandeerd topgerechtjes op. 

"Sinds ik mij meer ben gaan verdiepen in streekproducten is een wereld voor me opengegaan. Zo heb ik, naast alle topproducten die ik in deze recepten heb verwerkt, ook het Kempisch lam ontdekt: geweldig vlees waar ik veel gerechtjes mee maak. Proper en eerlijk vlees, van lammetjes die in de vrije natuur hebben gegraasd. Dat brengt me weer terug bij schapen. Het vlees van geiten en schapen werd vroeger in Vlaanderen veel meer gegeten en ook de melk ervan werd gedronken en verwerkt tot kazen. Jammer dat dit in de vergetelheid is geraakt."


Ontdek alvast deze combinaties:
 
>>>