De Amerikaanse rating site www.beeradvocate.com geeft aan deze ambachtelijke, traditionele Oude Geuze de titel van beste, nieuwe bier in 2011. (24/08/11)

Op www.ratebeer.com blijkt dat Oude Geuze 3 Fonteinen maar liefst de 4 eerste plaatsen inneemt in de lijst lambic-gueuze.

In de categorie beste bier uit België staat A’4 Lente op de 3de plaats.

A’4 Lente verovert in de lijst van 50 beste bieren ter wereld maar liefst de 15 ste plaats!

Voor een ambachtelijke brouwer als Armand die steeds trouw bleef en blijft aan kwaliteit én traditie is dit een bemoedigende erkenning. Toch vergeten Armand en Lydie bij dit alles niet dat het in de eerste plaats om “een goeie malse geus” gaat en gelukkig delen vele van hun trouwe klanten deze mening.

Brouwerij/geuzestekerij 3 Fonteinen organiseert daarom voor de 3 de maal Open Bierdagen tijdens het eerste weekend van september.

Dat weekend staat wereldwijd bij de bierliefhebbers met stip op de kalender genoteerd. De Grote Markt te Brussel is dan de scène voor veel bierfanaten uit binnen- en buitenland die de Belgische bieren komen ontdekken en proeven.

Sinds 3 jaar verkiest Armand Debelder echter om geen deel uit te maken van dit grootse gebeuren. Te druk en vooral te weinig contact met de échte lambiek of geuzedrinker. Niet op maat dus van een ambachtelijke brouwer als hij.

o
<
>