Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op onze website makkelijker te maken.

 
logo

Zoek je recept



Aantal recepten : 182


Vlaamse schapenplattekaas met bloemkoolcrumble, mierikswortel en waterkers
Chef Nils Proost: De schapenplattekaas is het mooiste en bijzonderste product dat ik de voorbije jaren ben tegengekomen.

  Meer info
Vlaamse Boerenpaté met toast van boerenbrood uit Pede en slaatje met appel en grondwitloof
Boerenbrood, boerenpaté en een grondwitloofslaatje: meer hoeft dat niet te zijn!

  Meer info
Gevulde aardappel met hoevekarnemelkstampers en Vlaamse grijze garnalen
Chef Nils Proost: Garnalen in combinatie met een aardappel en échte hoevekarnemelk, zoals in mijn recept, is een lekkere klassieke bereiding. 

  Meer info
Stoverij van Rood ras met Roodbruin bier en spruitjes met Kempisch spek
Chef Nils Proost: In mijn recept heb ik het stoofvlees geblust met Vlaams roodbruin bier, een fantastisch lekker bier dat ik ook ga schenken bij kaasgerechten in mijn restaurant. 

  Meer info
Broodpudding met Belgische speculaas en advocaat
Chef Nils Proost: De broodpudding is gebaseerd op een recept van mijn moeder, een fervente hobbykok. 

  Meer info
Witloofsoep met grotchampignons en Petit Gris de Namur
Een echt winters soepje met verrassende garnituur.

  Meer info
Schelvis met Vlaamse grijze garnalen en saus met Oude Geuze
Oude Geuze  is een ideale vis begeleider: in de saus en in het glas!

  Meer info