Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op onze website makkelijker te maken.

 
logo

Limburgse leverworst / Boerenbrood uit Pede / Kempense smout

Facebook Twitter  GooglePlus Pinterest  Tumblr
Limburgse leverworst / Boerenbrood uit Pede / Kempense smout

Ingrediƫnten voor 4 broodjes

  • 4 dikke sneden boerenbrood van Pede
  • Kempense smout
  • Zwarte peper
  • Grof zeezout
  • 1 Limburgse leverworst
  • Tuinkers of waterkers
  • Radijsjes
  • Lente-ui

Bereidingswijze

Rooster het boerenbrood. Smeer smout op de boterhammen en kruid met peper en grof zeezout. Snijd de leverworst in schijfjes, verwijder de velletjes en schik op de broodjes. Werk af met tuinkers of waterkers, radijzen en lente-ui.

Welke streekproducten vindt u terug in dit recept?

Waterkers uit Haspengouw
Smout uit de Kempen
Boerenbrood uit Pede
Waterkers uit de IJsevallei
Limburgse leverworst
Smout uit de Westhoek



Kok: Peter Leemans
Restaurant: De Kapblok Dilbeek