Ingrediënten

Voor 12 broodjes

  • 6 minisandwiches
  • 200 g Vlaamse boerenpaté
  • 1 rode ui
  • Vlaamse hoeveboter
  • Zout
  • 2 eetlepels vossebessen (kleine veenbessen)
  • 1 dl Oudenaards bruin bier
  • 1 eetlepel kandijsiroop
  • Bieslook
  •  

Bereiding

Snijd de ui in fijne ringen.
Warm de boter, voeg de uiringen toe en bestrooi met wat zout. Laat ze onder deksel glazig worden.
Voeg de vossebessen, het bier en de siroop toe.
Laat zachtjes inkoken en vervolgens afkoelen.
Snijd de bieslook fijn.
Halveer de minisandwiches.
Warm een grillpan en grill de sandwiches aan de kruimzijde.
Snijd de Vlaamse boerenpaté in schijfjes, schik op de gegrilde sandwiches.
Lepel wat gekoelde uienconfijt op de paté en werk af met bieslooksnippers.

o
<
>