Feestmenu met streekproducten
Nils Proost, chef en eigenaar van Petit Cuistot in Lier, houdt van eenvoudige gerechten met veel groenten.
En dan nog liefst met lokale en streekproducten.
We leverden hem een korf traditionele streekproducten uit heel Vlaanderen en dit is het resultaat. Mama werd ingeschakeld als dessert specialist en dat kan je proeven.
WIN HIER EEN STREEKPRODUCTENMAND en ga zelf aan de slag!
![Witloofsoep met grotchampignons en Petit Gris de Namu Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/FEEST_01_ThomasVandeWaterweb_3_0.jpg.webp?itok=peUuKIUr)
![Dip van Kempense bloedworst met crumble van gerookt paardenvlees en grondwitloof Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/FEEST_02_ThomasVandeWaterweb_3_0.jpg.webp?itok=RXTvQ3Qc)
![Schelvis met Vlaamse grijze garnalen en saus met Oude Geuze Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/FEEST_03a_ThomasVandeWaterweb_3_0.jpg.webp?itok=8d04deLl)
![Tiramisu op z'n Belgisch Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/FEEST_05_ThomasVandeWaterweb2_3_0.jpg.webp?itok=lLZtcQQP)